Hoe word je een goede stripper?

Als stripper krijg je bankbiljetten door een mooie opvoering te bezorgen op een verjaardagsfeest als je werkt voor StripteaseNederland.nl. Zodra jij de levensstijl daarnaar adapteren kan je der erg veel munten mee beuren. Je word dan ook nooit zo maar een populaire stripster.

Waar moet je rekening mee houden zodra jij stripper wilt worden?

Louter al ’t gedachte Je moet aanvankelijk voor jezelf bekijken of je bloot zou willen strippen bij een aangeschoten groep mensen met doorgaans een stel benevelde mensen. Het gros mannen en vrouwen durven dit niet en kan dan veel beter ook geen eens overwegen stripper te worden.

Bewaak dat jij er gezond uit ziet

Aangezien mensen nooit zullen houden van een futloze mannelijke stripper zal jij aan jou lichaam moeten sporten teneinde je

te overtreffen. Als je van nature slank plus gespierd blijkt hoef je nooit te fitnessen met een hoge heftigheid maar simpelweg sporten zonder dat jou spieren volumineus worden. Een abo afnemen bij de gym blijft dus altijd een uitstekend plan. Check dus steeds dat jou lichaam in de allerbeste vorm lijkt. Een uitstekend dieet blijkt voor een vrouwelijke stripper derhalve ook altijd essentieel om spectaculaire wasbordjes te krijgen. Met een fit lichaam zal jij zelfverzekerder kunnen strippen.

Bijzondere kleding

Een goed stripster kostuum verwerf jij niet bij een carnavalswinkel. Draag tevens constant een string bij je shorts teneinde een strip show langer te maken.

Laat jou muziek beroepsmatig editen

Waak ervoor dat je songs kiest die enorm veel mannen en vrouwen leuk vinden. Bedenk verschillende moves die bij snelheid variëren, van rap, over gematigd, tot traag. Er zijn een stel oldtime classics te vinden waarbij iedereen denkt aan een striptease.

Elke dag oefenen is een must om een perfecte vrouwelijke stripper Amsterdam te worden. Focus bij ’t vormen van jou beweging en pas jouw houding aan naarmate het publiek. Soms kun jij als mannelijke stripper bovendien de paaldansact toevoegen.

Verzend nimmer een selfie op

Laat een aantal mooie foto’s van je maken, het liefste met zwart-wit, en email of verstuur ze naar verscheidene agencies. Check steevast goed de site van het bureau waar je wil performen.