Snel een slotenmaker nodig?

U heeft een betrouwbare, snelle, maar toch betrouwbare slotenmaker nodig in Rotterdam of in Amersfoort? Dan bent u nu aan het juiste (web-)adres.

Sleutels kwijt?

Dan wilt u snel hulp, ongeacht op welk moment van de dag het u overkomt. Wij garanderen u die snelle hulp. Op elk moment van iedere dag staan we binnen een kwartier bij u op de stoep. Onze ervaren monteur is bekend met alle gangbare sloten in Rotterdam en omgeving, dus uw slot heeft hij zo geopend, zonder schade aan uw deur, of deurpost. Wilt u een nieuwe sleutel? Dat regelt hij voor u. Wilt u voor de zekerheid toch liever uw cilinder vervangen? Ook dat kan snel geregeld worden.

Buitengesloten

Een tochtvlaag is vaak voldoende. U staat voor een dichte deur! Erg vervelend als u buitengesloten staat, en uw sleutels binnen liggen, of misschien aan de binnenkant van uw voordeur steken. Dit is een van de meest voorkomende klussen voor onze slotenspecialisten, dus u kunt ervan verzekerd zijn dat de monteur die u komt helpen ruime ervaring heeft met dit klusje. Voor u het weet kunt u weer aan uw eigen tafel zitten!

Slot kapot

U had uzelf nog zo voorgenomen om binnenkort uw slot eens te smeren. Te laat, want ineens zit uw slot muurvast! Ook dit klusje komt zeer vaak voor. Onze monteurs kennen alle gangbare sloten van binnen en van buiten. Hierdoor kennen ze ook de sterke en zwakke punten van diezelfde sloten. Uw kapotte slot werkt snel weer precies zoals het moet, of als hij niet meer te redden is dan wordt er een nieuwe cilinder, of een nieuw slot geplaatst door uw erkende slotenmaker in Amersfoort. Dit uiteraard volledig in samenspraak met u.

Pinnen? Ja graag!

Al onze monteurs hebben een mobiel pinapparaat bij zich. We werken gepassioneerd aan uw veiligheid, maar vergeten daarbij ook de veiligheid van onze monteurs niet. Ze hebben nooit veel wisselgeld bij zich. Dus: pinnen? Graag!